Occasions

Door een steeds wisselende voorraad zijn wij in staat u een ruim aanbod van de beste occasions aan te bieden. Dit wil zeggen gegarandeerd goede service en messcherpe prijzen!

Ons assortiment is zeer breed. Wij maken namelijk geen onderscheid in merken. Alle auto’s die aan bepaalde criteria van technische kwaliteit en uiterlijke prestatie voldoen, komen in aanmerking voor onze verkoop De klant is namelijk uitgangspunt, die bepaalt of een auto wel of niet interessant is.

Bent u geïnteresseerd in een auto? Dan moet u beslist een proefrit maken. Zelf voelen hoe de auto rijdt is belangrijk bij het maken van een weloverwogen keuze/ Vraag gerust om een testrit. Autobedrijf L.D.G. service zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een volledige indruk van de auto krijgt.

Het resultaat van 10 jaar tevreden klanten mag er dan ook wezen, en daar zijn we blij mee. Hier vind u een greep uit ons assortiment, maar wees er snel bij want voor u het weet is iemand anders u voor geweest. Zoekt u iets specifieks? Bel dan gerust, wij helpen u graag.

Huidige aanbod