Over ons

Autobedrijf L.D.G. Service is opgericht in 1997, sindsdien zijn wij specialist in de auto branche. Zowel particulieren als zakelijke relaties kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van nieuw of gebruikte auto’s. Wij geven een garantie van 3 maanden tot een half jaar bij aankoop van auto’s boven de €4000,-.

Daarnaast kunt u bij autobedrijf L.D.G. Service terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Maar ook voor het inbouwen van accessoires zoals: navigatie systemen, telefoons, alarminstallaties, radio/cd-spelers, cruise control, etc. bent u bij ons aan het goede adres. Ook APK-keuring kunt u bij ons laten uitvoeren.

In onze garage zijn onze monteurs elke werkdag aanwezig. (zie de openingstijden), dus mocht u een probleem hebben met uw auto, dan staan wij voor u klaar. U kunt bij problemen met uw auto bij ons indien nodig een vervangende auto huren.

Autobedrijf L.D.G. Service kan door haar ervaring in de auto branche u ruim adviseren bij de aanschaf van een auto. Daarnaast kunt u altijd langskomen voor een proefrit in onze occasions. Ook voor andere vragen staan wij u graag te woord.

Graag laten we u kennismaken met het team van Autobedrijf L.D.G. Service. Autobedrijf L.D.G. Service bestaat uit de volgende mensen:

Lennard de Groot

Technisch specialist&APK-keurmeester

Tineke de Groot Administratie/Receptie

Jorian de Groot

Technisch specialist & APK-keurmeester

Daan de Jong

Monteur

William de Groot

Monteur